Groepsarrangementen

Wil jij een origineel groepsuitje organiseren, met collega's, familie of vrienden? Kom dan met een groep naar Street Jump Heerlen. Wij bieden diverse groepsarrangementen en denken graag met je mee over een invulling die past bij de wensen van jullie groep. Voor het samenstellen van een groepsarrangement op maat, kun je een mailtje met jullie wensen sturen naar contact@streetjump.eu of bel tijdens kantooruren naar 085-0487685. Samen maken we er iets moois van!

Groepstarieven

60 minuten jumpen

vanaf 10 personen

€12,- p.p.

60 minuten jumpen

vanaf 20 personen

€11,- p.p.

90 minuten jumpen

vanaf 10 personen

€14,50 p.p.

90 minuten jumpen

vanaf 20 personen

€13,50 p.p.

120 minuten jumpen

vanaf 10 personen

€17,- p.p.

120 minuten jumpen

vanaf 20 personen

€16,- p.p.

 

 

Schoolreisjes of klasse uitjes

Wil jij met jouw klas komen jumpen bij het grootste en meest veelzijdige Trampolinepark van Limburg? Dat kan! Dit kan tijdens onze reguliere openingstijden, maar op aanvraag kan dit ook onder schooltijd, zodat jullie de Jump Arena helemaal voor jullie eigen klas hebben en verder niemand anders. Hoe leuk is dat! Plan dat klasse uitje of schoolreisje vandaag nog en kom gezellig met je klasgenoten naar Street Jump om leuke en actieve dag te beleven.

Je kan ook jullie reguliere sport- of gymles eens vervangen door een uur actief bezig te zijn in ons Indoor Trampolinepark. We kunnen hier ook periodieke afspraken over maken, zodat jullie bijvoorbeeld op een vaste dag per maand komen jumpen. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden.

Regulier aanbod JumpClass

60 minuten jumpen

€10,- p.p.

90 minuten jumpen

€12,50 p.p.

120 minuten jumpen

€15,- p.p.

Optioneel

Huur een Jump Master om een les te verzorgen.

Voorwaarden voor het JumpClass tarief:
  • Minimaal 12 personen
  • Gelieve minimaal 2 werkdagen van tevoren te reserveren per email: contact@streetjump.eu 

 

Disco Jump

Elke vrijdag en zaterdag vanaf 16:00 uur gaat de muziek een standje harder en knallen we de discolampen aan, want dan is het Disco Jump! Je jumpt samen met jouw vrienden op de dikste beats en jouw tricks zien er extra cool uit door de gave discolichten. Tussendoor kunnen jullie even bijkomen of even lekker kletsen in het Horeca gedeelte. 


Het is ook mogelijk om een Disco Jump Party te boeken! Dàt is pas een feestje waarmee je indruk zal maken op je vrienden! Zien we jullie snel?

 

Disco Jump

Horeca & Lounge

Moe van het jumpen? Trek in iets lekkers? Of wil je alleen toekijken? Neem dan plaats in het gezellige horeca gedeelte met uitzicht op de Trampolines en geniet van een hapje en een drankje. 

Horeca & Lounge

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT